Verzenden & Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat u uw bestelling wil retourneren, dat kan!

Stuur de bestelling dan binnen 14 dagen naar:

Tafel van 2

Bakkerspleintje 81A

1901 EZ Castricum

o.v.v RETOUR

Bij het aanbieden van de retourzending bij PostNL ontvangt u een verzendbewijs. Deze dient u goed te bewaren aangezien dit uw bewijs van afgifte is. Hier vindt u tevens de Track & Trace code op. U kunt via de website van PostNL zien wanneer de zending bij ons is aangekomen. Mocht het zijn dat u 5 werkdagen na het retourneren nog geen bericht van ons hebt ontvangen, dan kunt u het beste contact met ons opnemen.

Tafel van 2 accepteert alleen producten retour die:

  • Voldoende gefrankeerd zijn (bij retournering via PostNL)
  • In de originele verpakking zitten (indien redelijkerwijs mogelijk).
  • Onbeschadigd, ongebruikt en in originele staat zijn.

 Wanneer uw retourzending niet binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling aan ons wordt gemeld, wordt de overeenkomst bindend (de koop is definitief gesloten).


Kosten retourzending

De kosten van een retourzending worden niet door tafel van 2 vergoed. Voor tariefinformatie over het versturen van paketten zie de website van PostNL.

Bij het inleveren van uw retour in onze winkels betaalt u vanzelfsprekend geen retourkosten.

Ruilen

Indien u uw bestelling binnen de gestelde termijn van 14 dagen retour brengt (indien in goede staat, ongebruikt en in originele staat en verpakking) in onze winkel, kunt u meteen een ander artikel uitkiezen. Eventuele verschillen in prijs worden ter plekke verrekend.

Geld terug

Indien de geretourneerde bestelling voldoet aan alle door tafel van 2 gestelde voorwaarden, wordt het betaalde bedrag (exclusief de verzendkosten voor het heenzenden) na ontvangst en controle van het retour aan u gecrediteerd. Dit zal uiterlijk binnen 10 werkdagen gebeuren. Indien u uw bestelling retour brengt in onze winkel, zal het betaalde bedrag ter plekke aan u vergoed worden.