Lekue Pop Corn maker

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 19,95
Lekue

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld en betaald, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €25,- in Nederland en België.

Vragen of kan je iets niet vinden? Bel onze winkel op telefoon nr.: 0251 - 651201


Omschrijving

Details

Maak met de Lékué popcornmaker verse popcorn met een smaakgever naar keuze.
Doe in de popcornmaker maiskorrels met een eetlepel plantaardige olie en wat suiker of zout. Plaats de deksel losjes in de kom en zet het geheel in de magnetron. In 2-5 minuten, afhankelijk van het gebruikte vermogen, heeft u een schaal verse warme popcorn. Desgewenst kunt u deze nog op smaak brengen met kruiden, noten en andere smaakgevers.

De Lékué PopCorn is vaatwasmachinebestendig.
De Lékué popcornmaker is gemaakt van rood silicone en geschikt voor het maken van 50 tot 100 gr verse popcorn in de magnetron. De popcornmaker heeft een diameter van 20 cm en is 14,5 cm hoog. Voor ruimtebesparend opbergen kunt u de popcornmaker platvouwen en is deze nog maar 6 cm hoog.


Geef een frisse noot aan je frisdranken en cocktails of verfris je zelfgemaakte salades, schaal-en schelpdieren of andere recepten met een lichte nevel van verse citrusvruchten. De set bevat 2 maten verstuivers en een houder voor een optimale extractie: een grote maat voor grotere vruchten zoals sinaasappels en pompelmoes en een kleinere maat voor kleiner fruit zoals limoenen en mandarijnen. De verstuivers zijn vaatwasmachine bestendig tot 70 ºC, dus schoonmaken is eenvoudig.