Bezorgen & Afhalen

Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 zijn binnengekomen en betaald worden dezelfde werkdag nog verstuurd door de pakkettendienst van PostNL. Bent u tijdens de 1e bezorging niet thuis is dat geen enkel probleem, de bezorger doet dan een briefje in de brievenbus en probeert vervolgens het pakket een tweede keer te bezorgen. Mocht u op dat moment ook niet thuis zijn, dan laat de bezorger een briefje in de brievenbus achter met de afhaallocatie van uw pakket zodat u het pakket in de buurt kunt afhalen.

Afhalen

U kunt de geplaatste bestelling ook persoonlijk komen afhalen bij ons in de winkel, u bestelling zal dezelfde dag al voor u klaar staan. Geef deze optie aan bij de betaling. Uiteraard zijn hier geen verzendkosten aan verbonden.

Woont u in Castricum of Bakkum dan bezorgt tafel van 2 persoonlijk de volgende dag gratis de bestelling bij u thuis. Geef deze optie aan bij u betaling en vul uw persoonlijke gegevens in.

Verzendkosten

Bij bestellingen vanaf € 25,- is de verzending gratis binnen Nederland. Bij bestellingen onder de € 25,- betaalt u € 6,95 verzendkosten. In de winkelmand ziet u het totaalbedrag van uw bestelling en worden eventuele verzendkosten altijd getoond. 

Verzenden naar het buitenland

Stuur een mail naar info@tafelvan2.nl met de bestelling en de gegevens waar de bestelling naartoe moet. U krijgt dan van ons een mail terug met de kosten en vragen om een voorruitbetaling.